top of page
hoofdbanner-brainstorm-04.png
LUP PNG (3).png

"SAMEN BEDENKEN
WE DAT UNIEK IDEE!"

HIERMEE GA JE SCOREN!

Brainstormen is meer dan enkele ideeën neerschrijven vanuit je comfort zone. Met verschillende technieken en oefeningen is het mogelijk om je creatief brein uit te dagen, ideaal om toffe en unieke ideeën te bekomen. Ben je op zoek naar toffe sociale media formats of wil je een leuke campagne opzetten waarmee je jouw verhaal op een zeer impactvolle manier kan verspreiden? Ik denk graag met je mee.

Bye bye comfort zone!

Veel ondernemers willen opvallen en tegelijkertijd toch onder de radar blijven. Ze hebben vaak de intentie om voor vernieuwing te gaan en blijven toch teruggrijpen naar het oude. De oorzaak? De comfort zone waarin ook jouw creatief brein fungeert. Dat doorbreken is de boodschap en exact wat we gaan doen tijdens deze brainstormsessie.

We bedenken ook effectief een idee.

TIJDENS DE BRAINSTORMSESSIE:
 • Krijg je technieken en oefeningen aangereikt waarmee we jouw creatief brein gaan uitdagen buiten je comfort zone te denken.
   

 • Gaan we effectief samen op zoek naar het idee waarmee jouw behoefte wordt ingevuld.
   

 • Denken we samen na hoe je de uitvoering kan aanpakken.

NA DE BRAINSTORMSESSIE:
 • Ben jij helemaal excited omdat je weet wat je concreet gaat doen. Je staat te popelen aan de slag te gaan met jouw uniek idee.
   

 • Heb je alles in handen om jouw idee ook effectief te gaan realiseren in de praktijk.
   

 • Kies jij bewust voor verandering!

De brainstormsessie duurt een halve dag en is zeer intens, je plant vooraf en achteraf beter niet veel. Zo zal deze verlopen:

 

 • technieken en oefeningen waarmee we jouw brein uitdagen

 • bedenken van ideeën

 • filteren tot een concreet idee

 • aanpak uitwerken

Even concreet, dit gaan we doen!

JOUW INVESTERING

648,00 €

448,00€

Ben jij hier klaar voor?

Is deze brainstormsessie geschikt voor jou?

 

 • Jij hebt een concrete ondernemersdroom en werkt hard om deze te realiseren. 
   

 • Jij bent klaar om door te groeien naar een volgend level en nieuwe klanten aan te trekken met jouw verhaal.
   

 • Jij bent bereid om een persoonlijke connectie op te bouwen met je doelpubliek, je gezicht te tonen en je verhaal te vertellen.

DIT ZEGGEN ANDEREN!
6.png

Werken met Femke is werken met gemoedsrust. Wanneer je een opdracht in handen geeft weet je dat je erop mag vertrouwen dat het loopt. Ze gaat er mee aan de slag en geeft tijdig aan wanneer er onduidelijkheden zijn. Dat is hoe een partnership hoort te zijn.

Ann Flipkens
banner-01.jpg
HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over dit traject? Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat je hier uit gaat halen? Of maak je liever gewoon eerst kennis met mij? Boek dan een gratis en vrijblijvende intake in en ontdek of er een match is.

FAQ

Krijg ik persoonlijk advies?

Yes! Tijdens de 1-op-1 workshops gaan we voor een aanpak op maat en kan je alle vragen stellen. Ook krijg je de eerste drie maanden aanvullen nog WhatsApp support.

 

Krijg ik nog toegang tot de video’s na het traject?

Levenslang en ook meteen alle updates. 

 

Wat houdt de WhatsApp support juist in?

Je krijgt een nummer waarop je mij via WhatsApp berichtjes mag sturen, deze worden binnen de 24u beantwoord. Na opstart heb je recht op deze ondersteuning gedurende 3 maanden, helemaal onbeperkt! 

Kan ik een factuur krijgen?

Uiteraard. Dit traject is ontwikkeld voor ondernemers, je krijgt automatisch een factuur wanneer je jezelf inschrijft voor dit traject.

 

Kan ik met de KMO-portefeuille betalen?

Helaas is dit niet mogelijk.

 

Wie deed in het verleden al beroep op de expertise van LEVEL UP Publishing?

In het verleden werden wel al opdrachten succesvol volbracht voor o.a. Duvel Belgium, Trappist Westmalle, Aviko Belgium, ERA Belgium, DPG Media, VRT, etc.

bottom of page