pexels-karolina-grabowska-5882705-2.jpg

BOOST JE SOCIALE MEDIA EN
BEREIK JE IDEALE KLANT

FACEBOOK COMMUNITY

FemkeBrosens-community.JPG
gratis Facebook Community
Boost je sociale media en bereik je ideale klant.

Deze community is een plek waar ambitieuze ondernemers samenkomen. Samen met andere experts zal ik er heel wat waardevolle expertise delen, van strategisch advies tot tips in uitvoering. Daarnaast is er ook ruimte om ook elkaar te leren kennen, inspireren en helpen.

creativiteit.png

Drie experts delen er al hun expertise en dit van strategie tot uitvoering. Naast advies en tips, ontdek je hoe je krachtig zichtbaar kan worden met als gevolg dat jij je ideale klant gaat bereiken.

expertise.png

Je kan vragen stellen en rekenen op een objectief klankbord. Je kan creaties aftoetsen en ideeën pitchen bij gelijkgestemden.

sterknetwerk.png

Je komt in contact met andere ondernemers en kan elkaar inspireren en helpen. Je kan netwerken en krijgt tegelmatig de kans je eigen aanbod te delen met anderen.

The ONLY WAY IS (level) UP

Wat krijg je nog meer?


Een gratis audit van een kanaal naar keuze. Ja, je leest dit goed. Ongeacht of je pas gestart bent, al een tijd niet actief geweest bent of sociale media al behoorlijk succesvol inzet. Ik geloof dat enkele tips op maat van experts altijd welkom zijn. Toch? Je geeft aan welk kanaal ik eens grondig mag bekijken en je ontvangt van mij een rapport met tips op maat. Je hoeft geen logingegevens met mij te delen, ik bekijk je kanaal vanuit de weergave als volger en ideale klant.

IMG_9543.jpg
WORD GRATIS LID

tHE PLACE TO BE?

Ben je overtuigd en wil je lid worden?

Twijfel niet en kom erbij!