IMG_1517.jpg

LEVEL UP PUBLISHING

ALS UITBESTEDEN TOCH TOT PERSOONLIJKE CONTENT LEIDT...

Diensten

 
diensten-socialemedia-optie1.jpg

sociale media STRATEGie

Ga voor een strategie die bij je past, enkel dan ga je krachtig zichtbaar worden.

pexels-karolina-grabowska-4467735-2.jpg

ACADEMY

Word zelf expert en help vervolgens zelf andere ondernemers verder.

Level up your socials omslagfoto.png

SOCIALE MEDIA BEHEER

Iedereen heeft een verhaal, wij vertellen dat van jou met toffe en persoonlijke content op maat!

diensten-copyshop.jpg

Marketing

Verhoog je expertenstatus, niet enkel via sociale media!

pexels-cottonbro-4065905-2_edited.jpg

Membership

Bouw je eigen strategie uit met dit interactief coaching traject.

pexels-kaboompics-com-6332.jpg

JOIN THE COMMUNITY

Deze gratis community is een plek waar ambitieuze ondernemers samenkomen.

 
IMG_8664.jpg

STORYTELLING

HOE VERSCHIL MAKEN EN OPVALLEN?

Met een authentiek verhaal (storytelling) kan je jouw doelpubliek emotioneel raken, bekom je een hoge betrokkenheid en bouw je een vertrouwensband op. Niet alleen als bedrijf, ook als individu (ondernemer, expert, etc.) is het belangrijk hierop in te zetten. Voeg daar een commerciële call to action aan toe en je gaat impact creëren. Hiermee ga jij het verschil maken en dé gunfactor bekomen die leidt tot meer omzet.

Dankzij de unieke combinatie van sterk ontwikkelde journalistieke vaardigheden, doorgedreven ervaring in research, een visuele ingesteldheid en mijn uitgebreide kennis van sociale media vertel ik graag (met veel passie voor het vak) jouw verhaal!

Vanuit deze positie ben ik erin geslaagd mijn ondernemersdroom waar te maken. Graag help ik ook die van jou te verwezenlijken. Mijn missie? Jou te helpen sociale media in te zetten op een manier die goed voelt, te laten zien dat elke dag posten om resultaat te boeken niet nodig is, er samen in slagen nog persoonijkere content te delen ondanks je dit uitbesteed en dit alles vooral toegankelijk te maken.

 

Iets meer WETEN over FEMKE?

Toen ik veelal de vraag kreeg om echt commerciële content te creëren en minder grip kreeg op de echtheid van de inhoud, heb ik beslist me te herpositioneren van 'content creator' naar 'storyteller'. Schrijf ik dan geen commerciële boodschappen meer neer? Jawel, maar deze worden verwerkt in een verhaal en voorzien van een commerciële call to action. 

Als schoolverlater vroeg ik mijn ondernemingsnummer aan en ging ik aan de slag als freelancer in de mediasector. Van project naar project kwam ik in heel wat uitvoerende, creatieve functies terecht bij zowel VTM, VRT als HLN.BE. Super tof!

Na jaren creatief werk te doen, nam mijn nieuwsgierig de bovenhand en begon ik me meer vragen te stellen bij wat ik deed. Waarom deed ik dat zo en niet anders? Juist, ik ging me verdiepen in het strategische luik.

Ik merkte dat veel strategen zonder al te veel nadenken een bepaalde aanpak volgden, terwijl we juist allemaal verschil willen maken met ons authentiek verhaal. Toen ontdekte ik mijn missie en besliste ik echt te gaan ondernemen. 

Vandaag resulteert dit in mijn eigen zaak LEVEl UP Publishing waar ik samen met een gans team inzet op storytelling en resultaat marketing. 

 

WAAROM SAMENWERKEN?

EXPERTISE

Je moet niet alle dagen online actief zijn om resultaat te boeken met je socials en vooral gaan voor een strategie die goed voelt. Vanuit jarenlange expertise hebben we een aanpak ontwikkelt die werkt.

Team Work

Ieder heeft zijn/haar kwaliteiten en wij zijn ervan overtuigd dat specialiseren leidt tot kwaliteit. Daarom staat er een gans team voor je klaar, hierdoor kunnen we jouw verhaal vertellen

van strategie tot uitvoering.

Persoonlijke Invulling

sterknetwerk.png

Straffe (sociale media) marketing bekom je met een unieke aanpak, daar gaan wij samen voor! Samenwerken met LEVEL UP Publishing is kiezen voor een traject waarbij je als klant nauw betrokken bent, samen gaan wij voor het beste resultaat.

persoonlijkecontact.png
snellerespons.png
 

WAT ANDEREn ZEGGEN

"Werken met Femke is werken met gemoedsrust. Wanneer je een opdracht in haar handen geeft weet je dat je erop mag vertrouwen dat het loopt. Ze gaat er mee aan de slag en geeft tijdig aan wanneer er onduidelijkheden zijn. Dat is hoe een partnership hoort te zijn."

—  Ann Flipkens, Customer success expert Oddball