MIJN

VERHAAL

Communicatief, creatief, organisatorisch sterk én gedreven. Zo omschrijf ik mezelf als we het over mijn professionele eigenschappen zouden hebben. Vanuit mijn journalistieke vaardigheden, heb ik mij de laatste jaren als ontplooid tot een echte digitale durver, veelzijdig content creator, strateeg en ervaren ondernemer.

 

Door de afgelopen jaren het beste van verschillende werelden te combineren en uit te zoeken waar serieuze kansen voor het grijpen liggen, moedig ik vandaag iedere ondernemer aan om storytelling te integreren in hun marketingstrategie. Door storytelling in de vorm van lifestyle marketing te combineren met resultaat marketing, ga je impact creëren.
 

"Jarenlang vocht ik tegen de toen eeuwige struggle: informerende journalistiek of content marketing voor commerciële bedrijven. Nu ik storytelling kan integreren in de contentstrategie van commerciële bedrijven, valt alles als een puzzel in elkaar. Wat ik hoopte dat ooit zou gebeuren, is nu werkelijkheid geworden."

Mijn missie is duidelijk: ondernemers helpen bij het strategisch en succesvol inzetten van hun sociale media. Waarom? Ik zie heel veel ondernemers enorm grote inspanningen leveren om via sociale media bepaalde doelen te realiseren en wil er zeker van zijn dat deze inspanningen ook opleveren. Ik weet hoe fijn het is alle dagen te kunnen en mogen doen wat je graag doet, dat wens ik iedereen toe.

Durf jij kiezen voor transformatie? Dan ben je bij LEVEL UP Publishing aan het juiste adres. Maak hier kennis met het ganse team.

Nieuwsgierigheid is ongetwijfeld een van mijn aangeboren eigenschappen. Ik luister graag naar verhalen van anderen, doe graag research naar moeilijk vindbare informatie, deins er niet voor terug mijn eigen onderzoek op te zetten, vind interviews afnemen enorm boeiend en word mega-enthousiast als ik verbanden kan leggen tussen feiten om zo tot een authentiek verhaal te komen. Dat vervolgens kunnen delen, geeft me ontzettend veel voldoening. 

 

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik  een achtergrond heb als journaliste in de mediasector. Dagelijks werkte ik mee aan verschillende uitdagende projecten, maar de routine waarin ik persberichten overnam paste niet bij mijn nieuwsgierige persoonlijkheid.