top of page
hoofdbanner-Switch& Levelup-02-3-04-04-04-05-05-04.png

"EEN STRAFFE
STRATEGIE IS DE

BASIS VAN ALLES"

LUP PNG (3).png

WAAROM?

In een wereld waarin we overspoeld worden met keuzes en het niet eenvoudig is op te vallen, is het hebben en strategisch verspreiden van een sterk verhaal doorslaggevend.

Een uniek verhaal raakt je publiek, blijft hangen en overtuigt om over te gaan tot een bepaalde actie zoals het downloaden van een freebie, het toezeggen van een samenwerking of het aankopen van een product. Het (her)ontdekken van jouw verhaal, het uitwerken van een strategisch plan van aanpak en meer zichtbaarheid, erkenning en omzet? Daar gaan we samen voor in dit 1-op-1 traject.

Ben jij klaar voor dé transformatie naar (online) succes?

en dus ook meer zichtbaarheid en omzet?

De aankoopmotivatie van jouw ideale klant vloeit voort uit een bepaalde emotie, een verlangen, een probleem of de behoefte aan beleving. Hij of zij koopt niet zozeer wat je aanbiedt, maar eerder vanuit vertrouwen in het resultaat.

Het is veel belangrijker te communiceren over jouw verhaal, jouw aanpak en resultaten. Enkel zo bouw je een vertrouwensband op en creëer je een gunfactor. Deze is noodzakelijk om jouw ideale klant te overtuigen om beroep te doen op jou en jouw aanbod.

het resultaat, dat is wat telt!

Je rondt het traject af op eigen tempo, maar wel binnen het max. van drie maanden. Na dit traject:

Ben je in het bezit van een ijzersterke brand story. Je weet welke elementen uit jouw verhaal interessant zijn om uit te lichten en je bent in staat meer verhalen te creëren en te verspreiden zonder dat dit geforceerd aanvoelt.

Besef je dat het helemaal niet zo complex en moeilijk is om jouw aanbod bij de juiste persoon te krijgen en effectief meer zichtbaarheid te creëren, meer erkenning  te krijgen en meer omzet te genereren.

Verspreid jij moeiteloos jouw verhaal via kanalen die bij jou passen zonder dat je weerstand voelt. Je slaagt erin volgers  te converteren tot klant met een effectieve boodschap en een efficiënt plan van aanpak.

Maak je niet langer algemene content omdat je de druk voelt elke dag gezien of gehoord te moeten worden. Het opbouwen van een connectie met je doelpubliek primeert. Je weet hoe je met storytelling content een grotere impact kan creëren en je bent in het bezit van alle skills om deze content zelf te maken.

Ik leer jou alles over storytelling met een transformatie als gevolg. Gedaan met uren investeren in content die niet aanslaat of luid moeten roepen.

Eerst nemen we de basis van jouw merk onder de loep. Van daaruibepalen we op welke vormen van communicatie jij best inzet: gaande van verschillende sociale media, e-mailmarketing, reclamecampagnes tot PR content in de pers.

We doorlopen dit interactief traject samen. Naast de 1-op-1 sessies, krijg je ook tal van opdrachten en video's voorgeschoteld. Ook kan je gedurende dit traject rekenen op WhatsApp support.

Samen gaan wij voor het realiseren van jouw ultieme ondernemersdroom!

op naar meer zichtbaarheid en omzet
secondbanner-Switch& Levelup-02-3-04-04-04-05-05-04-05.png

Even concreet, dit gaan we doen!

We gaan dus strategisch aan de slag over de ganse lijn. We vertrekken vanuit jouw merkstrategie waar we vooral gaan werken rond het innemen van een unieke en sterke positie vanuit neuromarketing en de golden Circle van Simon Sinek.

Van zodra dat op punt staat, gaan we de focus leggen op het creëren van jouw sterk kernverhaal en het creëren van nieuwe verhalen binnen een straffe contentstrategie. Vervolgens kijken we wat je al doet en wil gaan doen op vlak van sociale media, e-mailmarketing en pers.

Zo leggen we alle puzzelstukken op tafel en maken we er één geheel van. Het resultaat? We schrappen ruis en gaan voor een efficiënt plan van aanpak. 

 

Samengevat ziet dat er zo uit.

DIY MET VIDEO'S

 

 • het bouwen van een sterke fundering (9 modules/video's)

 • 1 workshop storytelling contentstrategie (pijn-plezier principe, CAST-methode, message house, etc.)

 • 1 brainstorm box

 • een werkboek om tot een uitgewerkt plan van aanpak met focus en actiepunten te komen

 • persoonlijk contentplan

 • 3 maanden WhatsApp support (hulp bij vragen, aftoetsen ideeën, etc.)

PREMIUM

 

 • het bouwen van een sterke fundering

 • 1 kick-off workshop merkstrategie (why, how, what, missie, visie, positionering, kernverhaal, etc.)

 • 1 workshop storytelling contentstrategie (pijn-plezier principe, CAST-methode, message house, etc.)

 • 1 brainstormsessie

 • een uitgewerkt plan van aanpak met focus en actiepunten

 • persoonlijk contentplan

 • 3 maanden WhatsApp support (hulp bij vragen, aftoetsen ideeën, etc.)

DIT ZIJN DE OPTIES:
Lees meer
workshop.jpg
GROEPSTRAJECT
Lees meer
workshop.jpg
DIY met VIDEO'S
Lees meer
workshop.jpg
PREMIUM 1-op-1
Ben jij hier klaar voor?

Is dit traject zeker iets voor jou?

 

 • Jij hebt een concrete ondernemersdroom en werkt hard om deze te realiseren. 
   

 • Jij bent klaar om door te groeien naar een volgend level en nieuwe klanten aan te trekken.
   

 • Jij bent bereid om een persoonlijke connectie op te bouwen met je doelpubliek, je gezicht te tonen en je verhaal te vertellen.

DIT ZEGGEN ANDEREN!
6.png

Werken met Femke is werken met gemoedsrust. Wanneer je een opdracht in handen geeft weet je dat je erop mag vertrouwen dat het loopt. Ze gaat er mee aan de slag en geeft tijdig aan wanneer er onduidelijkheden zijn. Dat is hoe een partnership hoort te zijn.

Ann Flipkens
Naamloos-1 [Hersteld]-04.png
HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over dit traject? Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat je hier uit gaat halen? Of maak je liever gewoon eerst kennis met mij? Boek dan een gratis en vrijblijvende intake in en ontdek of er een match is.

FAQ

Krijg ik persoonlijk advies?

Yes! Tijdens de 1-op-1 workshops krijg je advies op maat, ook krijg je ondersteuning via WhatsApp gedurende 3 maanden na opstart. Je mag me onbeperkt sturen 24/7 en je krijgt binnen de 24u antwoord van mij.

 

Krijg ik nog toegang tot de video’s na het traject?

Je krijgt gedurende 3 maanden toegang tot de video's, dit is de maximum duur van het traject. Nadien krijg je de mogelijkheid  in het support opvolgingstraject te stappen.

 

Wat houdt de WhatsApp support juist in?

Je krijgt een nummer waarop je mij via WhatsApp berichtjes mag sturen, deze worden binnen de 24u beantwoord. Na opstart heb je recht op deze ondersteuning gedurende 3 maanden, helemaal onbeperkt! 

Kan ik een factuur krijgen?

Uiteraard. Dit traject is ontwikkeld voor ondernemers, je krijgt automatisch een factuur wanneer je jezelf inschrijft voor dit traject.

 

Kan ik met de KMO-portefeuille betalen?

Helaas is dit niet mogelijk.

 

Wie deed in het verleden al beroep op de expertise van LEVEL UP Publishing?

In het verleden werden wel al opdrachten succesvol volbracht voor o.a. Duvel Belgium, Trappist Westmalle, Aviko Belgium, ERA Belgium, DPG Media, VRT, etc.

bottom of page