hoofdbanner-Switch& Levelup-02-3-04-04-04-05-05-04.png

"EEN UNIEKE
UITVOERING VAN

JOUW  STRATEGIE"

LUP PNG (3).png

WAAROM?

Je hebt het SWITCH & LEVEL UP 1-op-1 strategietraject succesvol afgerond en bent in het bezit van een straffe strategie? You go! 

Ik merk dat veel ondernemers achteraf zoeken naar hulp bij de uitvoering ervan, daarom heb ik het 1-op-1 support traject LEVEL UP & BOOST ontwikkeld. Brainstormen over nieuwe topics, ondersteuning bij contentcreatie of hulp bij vragen? Ik ben 24/7 jouw partner!

gaan we samen voor een succesvolle strategie? 

en dus ook meer zichtbaarheid en omzet?

Tweewekelijks doen we een online overleg van ongeveer een uurtje, waarin jij bepaalt waar we rond werken. Brainstormen, contentcreatie, het krijgen van updates, ... Alles is mogelijk.

Ook krijg je onbeperkt WhatsApp support. Je kan me een berichtje sturen en mag binnen de 24u een antwoord verwachten. Samen gaan wij voor het ultieme resultaat.

het resultaat, dat is wat telt!

Door onze krachten te bundelen, maken wij ook effectief werk van jouw strategie.
Tijdens dit traject krijg je ondersteuning binnen verschillende facetten:

Heb je behoefte aan extra duiding op strategisch vlak? Dan doen we een uitgebreide strategiesessie. Ook krijg je de nieuwste updates vanuit mijn expertise, ervaringen op basis van tests en concrete bevindingen vanuit onderzoek.

Kan een klankbord van pas komen? Samen brainstormen over mogelijke topics, aanpassingen in jouw aanbod of andere leuke plannen.

Weet je wat je wil vertellen en slaag je er niet in tot concrete content te komen? Samen pakken we dit aan.

Worden verwachtingen toch niet helemaal ingelost? We bekijken samen de mogelijkheden.

Verlies niet langer motivatie en tijd door alles zelf te willen doen als je hierin ondersteuning kan krijgen. 

Tweewekelijks hebben wij een 1-op-1 overleg en daarnaast kan je met al je vragen, bedenkingen en problemen terecht bij mij via WhatsApp. Je kan mij onbeperkt sturen en kan binnen de 24u een antwoord verwachten.

ik ben 24/7 jouw partner en samen gaan we voor succes!

op naar meer zichtbaarheid en omzet
secondbanner-Switch& Levelup-02-3-04-04-04-05-05-04-05.png

waarom is support zo belangrijk?

Soms is het heel belangrijk de helikopter view te bekijken vanuit een objectief oogpunt en zelf kan je dit niet. Dit brengt andere inzichten met zich mee en vaak ook oplossingen die voor de hand liggen en toch niet meteen in jou opkomen. Ook is het hebben van een klankbord fijn.

Daarnaast is structuur heel belangrijk om een overzicht te bewaren en doelen ook effectief te realiseren. Door onze krachten te bundelen maken we dit waar.

 

Samengevat ziet dat er zo uit.

Dit krijg je in ruil:

 

 • ondersteuning in het bewaken en uitvoeren van jouw strategie

 • tweewekelijks 1-op-1 overleg in te vullen naar keuze (strategie,  contentcreatie, brainstorm, etc.)

 • onbeperkt WhatsApp support

ZO KUNNEN WE SAMENWERKEN
Lees meer
LUP - Femke Brosens (19 van 47).jpg
3, 6 of 12
maanden
Ben jij hier klaar voor?

Is dit traject zeker iets voor jou?

 

 • Jij hebt een concrete ondernemersdroom en werkt hard om deze te realiseren. 
   

 • Jij bent klaar om door te groeien naar een volgend level en nieuwe klanten aan te trekken.
   

 • Jij bent bereid om een persoonlijke connectie op te bouwen met je doelpubliek, je gezicht te tonen en je verhaal te vertellen.
   

 • Je hebt mijn 1-op-1 strategietraject gevolgd.

DIT ZEGGEN ANDEREN!
6.png

Werken met Femke is werken met gemoedsrust. Wanneer je een opdracht in handen geeft weet je dat je erop mag vertrouwen dat het loopt. Ze gaat er mee aan de slag en geeft tijdig aan wanneer er onduidelijkheden zijn. Dat is hoe een partnership hoort te zijn.

Ann Flipkens
Naamloos-1 [Hersteld]-04.png
HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over dit traject? Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat je hier uit gaat halen? Of maak je liever gewoon eerst kennis met mij? Boek dan een gratis en vrijblijvende intake in en ontdek of er een match is.

FAQ

Krijg ik persoonlijk advies?

Yes! Dit is een 1-op-1 traject, zowel tijdens de online sessies als de ondersteuning via WhatsApp krijg je advies op maat.

 

Wat houdt de WhatsApp support juist in?

Je krijgt een nummer waarop je mij via WhatsApp berichtjes mag sturen, deze worden binnen de 24u beantwoord. Gedurende dit traject heb je recht op deze ondersteuning, helemaal onbeperkt!

Kan ik een factuur krijgen?

Uiteraard. Dit traject is ontwikkeld voor ondernemers, je krijgt automatisch een factuur wanneer je jezelf inschrijft voor dit traject.

 

Kan ik met de KMO-portefeuille betalen?

Helaas is dit niet mogelijk.

 

Wie deed in het verleden al beroep op de expertise van LEVEL UP Publishing?

In het verleden werden wel al opdrachten succesvol volbracht voor o.a. Duvel Belgium, Trappist Westmalle, Aviko Belgium, ERA Belgium, DPG Media, VRT, etc.