SWITCH & LEVEL UP

Inzetten op sociale media? Dan toch gaan voor e-mailmarketing? Misschien kan een persartikel helpen?

 

"Hoe kan ik nog opvallen in de massa?"

Het is een vraag die ik vaak krijg, het antwoord krijg je in dit interactief traject. Geen DIY op eigen tempo, wel een intensief traject met 1-op-1 sessies, cases, opdrachten en deadlines!

IMG_1870-6.jpg

SWITCH & LEVEL UP

Er is een groot verschil tussen weten hoe je iets kan aanpakken en dat ook effectief waarmaken. Ik volgde doorheen de jaren veel opleidingen of online video programma's en die leverden me een berg kennis op. Toch bleef het ondernemen van actie uit. Ik zag puzzelstukken, maar het geheel ontbrak. Ik werd overvallen door weerstand vanuit mijn beperkte technische kennis en vond niet de tijd om de hele dag online actief te zijn. Het resultaat? Ik wilde veel en er gebeurde niks. Ik postte amper op sociale media, heb geen enkele nieuwsbrief uitgestuurd, verscheen niet in de pers of deed niets anders waarmee ik opval in de massa. En toch stroomden nieuwe samenwerking binnen. En dat gun ik jou ook! 

IMG_8452.jpg

VOor wie

 • Je weet wat je wil en hebt een concreet aanbod (in gedachten). Dit traject is voor iedereen met een ondernemersdroom, van starter tot een ervaren ondernemer die wil gaan voor verandering.
   

 • Je bent bereid je 100% in te zetten. Dit is een intensief traject met opdrachten, deadlines, cases en 1-op-1 sessies wat maakt dat er slechts een beperkt aantal ondernemers op hetzelfde moment kunnen deelnemen. Ik wil je enthousiasme voelen.
   

 • Je gelooft in de kracht van sociale media. Je bent actief op sociale media of bereid om met mijn ondersteuning daar werkt van te maken.
   

 • Je durft je plaats in te nemen. Je aanbod voelt goed en je bent er klaar voor dit te gaan delen met je ideale klant.

 

4 x ja? TOP! Zet je op de wachtlijst en ontvang als eerste alle informatie bij de lancering.

WAT LEVERT DIT TRAJECT JOU OP

 • Ik deel mijn storytelling framework met jou. Dit is 10 jaar expertise samengevat in één heel duidelijk instrument wat leidt tot een goede basis voor alles wat jij doet op vlak van marketing.
   

 • Met een paar intensieve oefeningen en concrete opdrachten keren we terug naar de kern van jouw verhaal en de meerwaarde van jouw aanbod om zo acties op maat te kunnen uitwerken. Is je verhaal en/of aanbod nog niet concreet? Dan werken we dit samen uit.
   

 • We kijken met een vergrootglas naar jouw huidige aanpak, gaan optimaliseren waar mogelijk en vervolgens toevoegen wat nodig is om jouw doelen te bereiken.
   

 • We werken samen content op maat uit en ik ben je klankbord gedurende dit traject!

Ik kijk er zo hard naar uit samen met jou te mogen gaan knallen. Met alles wat je wordt aangereikt, ga je ontdekken dat efficiënte de weg naar succes is. Waarom ons verliezen in details en focussen op kwantiteit terwijl dat niets opbrengt? 

ALLES SAMENGEVAT

pexels-dominika-roseclay-977840-2.jpg

Je gaat gedurende drie maanden intensief aan de slag en kan op elk moment instappen.

SWITCH & LEVEL UP

- login leeromgeving

- modules video's

- opdrachten met deadlines

- cases uit de praktijk

- 1-op-1 sessies

- persoonlijke aanpak

1 .440 EURO

Ready to SWITCH 
& LEVEL UP?

Doordat het gaat om een persoonlijk en intensief traject, zijn de plaatsen beperkt. Zet je op de wachtlijst en je wordt op de hoogte gebracht van zodra er een plaats beschikbaar is.

Succes vloeit voort uit de relatie die je hebt met sociale media, je strategie hierop durven afstemmen is heel belangrijk. Enkel een strategie die bij jou als ondernemer past, gaat je helpen het ultieme resultaat te bereiken. Daarom kies ik heel bewust voor deze persoonlijke aanpak met maximale ondersteuning.

Waarom kiezen voor dit traject?

✓ ondersteuning op maat

✓ interactief en intensief traject

✓ resultaatgericht traject

Waarom met jou samenwerken?

✓ journalist naar expert storytelling

✓ 10 jaar ervaring als marketeer

✓ persoonlijke aanpak

IMG_9411.jpg

Vragen

Heb je nog vragen over dit traject? Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat je hier uit gaat halen? Of maak je liever gewoon eerst kennis met mij? Boek dan een gratis en vrijblijvende intake in en ontdek of er een match is.

FAQ

Ik weet niet of het iets voor mij is, kan ik het eerst eens uittesten?
Er is geen proefperiode voorzien, wel krijg je een gratis module toegestuurd van zodra er nieuwe plaatsen beschikbaar zijn en je een uitnodiging krijgt om in te schrijven. 


Kan ik kiezen voor een afbetalingsplan?
Ja.Je kan ervoor kiezen om te betalen in 2 of 4 schijven.


Kan ik een factuur krijgen?
Uiteraard. Dit traject is ontwikkeld voor ondernemers, je krijgt automatisch een factuur wanneer je jezelf inschrijft voor dit traject.


Kan ik met de KMO-portefeuille betalen?
Dit is niet mogelijk.


Wie deed in het verleden al beroep op de expertise van LEVEL UP Publishing?
Dit traject is gloednieuw en nog door niemand gevolgd. In het verleden werden wel al opdrachten succesvol volbracht voor o.a. Duvel Belgium, Trappist Westmalle, Aviko Belgium, ERA Belgium, DPG Media, VRT, etc.


Ik heb een specifieke vraag. Aan wie kan ik deze richten?
Vul het contactformulier in of boek een gratis en vrijblijvende intake.