IMG_9411.jpg

DREAMTEAM

De laatste jaren heb ik veel geïnvesteerd in extra opleidingen en coaching trajecten. Dat in combinatie met het realiseren van mooie projecten voor klanten heeft geleid tot een enorme groei als expert én ondernemer.

 

Omdat ik veel belang hecht aan het afleveren van kwaliteit en ook voldoende tijd wil overhouden voor het persoonlijk begeleiden van bestaande klanten en het informeren/opstarten van nieuwe klanten, heb ik beslist een team uit de bouwen.

 

Ik ben erg ambitieus en kan vandaag met trots zeggen dat ik kan rekenen op enkele toppers in hun vak. Samen zitten we volledig op dezelfde golflengte en behalen we nog mooiere resultaten. Ik stel ze graag aan jullie voor.

FEMKE

CEO & STRATEEG

Ik ben Femke en heb één missie: ondernemers helpen bij het succesvol inzetten van hun sociale media, dit van strategie tot uitvoering. Succes vloeit voor vanuit de relatie die je hebt met sociale media en een degelijke strategie die je daarop durft af te stemmen. Enkel zo kan je krachtig zichtbaar worden en dat primeert boven iedere dag zomaar aanwezig te zijn. Daarnaast vind ik het leuk om te connecten met ambitieuze mensen en wil ik hen inspireren met mijn verhaal.

ISABELLE

SOCIALE MEDIA MANAGER

Hi, Ik ben Isabelle, een digital native die graag achter haar digitale pen kruipt en in haar vrije tijd graag grafische werken designt. 
Doorheen mijn opleiding, stages en werkervaring bij LUP ontwikkelde ik een bijzondere liefde voor sociale media. Ik kan er oprecht van genieten als het volledige plaatje van een social media campagne klopt en ik kan er nog meer van genieten als ik er zelf aan kan meewerken.

ROBIN

SOCIALE MEDIA MANAGER

Ik ben Robin! Ik ben gepassioneerd door de werking van sociale media en wat je er allemaal mee kan bereiken. Social media heeft in deze maatschappij zo’n grote impact en daar wil ik het fijne wel van weten. Wanneer ik ergens mijn passie in vind, wil ik daar dan ook volledig voor gaan en wil ik dat alles tot in de puntjes perfect is.Ik kan niet wachten om mezelf te kunnen ontplooien in wat ik graag doe en dat met de leukste collega’s om mij heen. Samen groeien als team en nieuwe uitdagingen stellen, is de ultieme goal!

MARIJKE

FOTOGRAAF & WEBDESIGNER

Hallo, ik ben Marijke en de fotograaf & webdesigner voor LUP. Als student ondernemer krijg ik de kans bij Level Up Publishing om mijn kennen en kunnen om te zetten in praktijk. Dit heeft als gevolg dat ik de fotografie voor LUP en haar klanten mag voorzien.
Ook voorzie ik mooie websites waarmee klanten later helemaal zelf aan de slag met kunnen zonder al te veel technische hulp nodig te hebben. Ik kijk er al erg naar uit om al jou verlangens om te zetten in een toffe fotoshoot of mooie website!

Hélène

COPYWRITER

Hi! Ik ben Hélène, junior Copywriter bij Level Up Publishing.
Met een passie voor taal ga ik met veel plezier aan de slag om jouw verhaal om te toveren in een pakkende en  vlotte tekst.
Via mijn opleiding Communicatiemanagement en mijn latere Master in Strategische Communicatie leerde ik de kneepjes van het vak. Dankzij mijn job bij LUP vulde ik deze vaardigheden nog extra aan en is mijn passie voor storytelling groter dan ooit.

HANNE

DESIGNER

Ik ben Hanne en ik maak fiere klanten. Dit doe ik door ondernemers te laten schitteren door het vormgeven van hun online en geprinte communicatie. Ik neem jouw uitstraling onder handen (logo, website, social media, drukwerk) en laat je er visueel uitspringen. Zo krijg jij een visueel sterk merk dat blijft plakken. Ik maak graag tijd voor jou, want iedereen heeft het recht om te schitteren en trots te zijn op wat ze doen.